Kyydityksissä huomioitavaa !!

 

Kyydityksissä huomioitavaa

Kyyditsemme asiakkaita täysin harrastusmielessä jakaaksemme upean elämyksen muillekin!

Asiakas allekirjoittaa vastuuvapaussopimuksen ennen kyyditystä. Vaikka olemme alamme ammattilaisia, drifting on äärirajoilla ajamista ja vahinkoja voi sattua.  Autot on rakennettu siten, että ne voidaan ajaa vaikka katon kautta ympäri turvallisesti. Asiakas tulee kuitenkin kyytiin aina omalla vastuulla. Meillä on kyyditettäville vakuutus, joka korvaa kolmannen osapuolen vahingot.

Kyytiin ovat tervetulleita kaikki, jotka nauttivat kovista tehoista ja tiukoista kurveista. Huomioithan, että kyyditettävän on mahduttava turvallisesti OMP-merkkiseen kuppipenkkiin! Kyyditettävän tulee siis olla pituudeltaan 110–195cm ja painoltaan 20–100kg.

Drifting-autojen tehomäärät ovat jopa nelinkertaisia normaaleihin autoihin verrattuna. Koska kyseessä on erittäin pitkälle viritetyt kilpa-autot, tekniikkamurheet ovat mahdollisia. Olemme varautuneet niihin siten, että auton hajotessa kyydityksen suorittaa toinen luotettava sarjaa ajava drifting-kuljettaja. Tarvittaessa siirrämme kyydityksen seuraavaan mahdolliseen aikaan.

Kyyditettävä + 1 avec pääsee tapahtumiin kyydityksen hinnalla.

 

YouTube
Instagram