Miss Drifting

Miss Drifting 2015 kilpailu! MEDIA TIEDOITE

Emily Yli-Kokkilasta kruunattiin Miss Drifting 2015
 
Auto Saloon –messuilla Turussa valittiin viikonloppuna kymmenen vauhtia rakastavan kaunottaren joukosta Miss Drifting 2015
 
Auto Saloon –ajoneuvomessut järjestettiin 18.-19.4. Turun Messukeskuksessa, jossa oli näytillä monipuolisesti harrasteajoneuvoja, alan kerhoja ja yrityksiä. Kolmena aikaisempana vuonna Auto Saloon on järjestetty pienempimuotoisena tapahtumana – yllätyksellisesti Salossa. Messujen vetonaulana oli Finn-driftin ja Radalle.comin järjestämä Miss Drifting –kilpailu.
 
Finalistitytöt ihastuttivat messuvieraita yleisön joukossa Pop-Weddingin tiimitrikoissa sekä kertoivat mitä ajatuksia drifting heissä herättää: vauhtia, jännitystä, kumintuoksua, kesäisiä ratapäiviä sekä huippuhauskaa seuraa. Drifting on laji, jossa tapahtuu paljon ja adrenaliini virtaa. Jännitystä riittää myös katsomon puolella niin, että arkihuolet unohtuvat rohkeiden ajolinjojen ja vangitsevan äänimaiseman ansiosta.
 

Miss drifting finalistit


Kilpailun voittajaksi valikoitui esiintymisestä ja autoista innostuva eloisa espoolainen Emily Yli-Kokkila, 23, joka valloitti tuomariston reippaalla ja herttaisella asenteella. Tanssia tosissaan harrastava Emily riemuitsi voitosta suuresti sekä kiitteli ihanaa tiimiä, joka teki messupäivästä ikimuistoisen.

Miss drifting 2015 Emily


Eikö missejä ole liikaa ja miksi Suomi tarvitsee myös Miss Driftingin?

Niko Pesonen & KYBOE!


- Miss Drifting tekee kisakauden aikana kuvaus- ja promotöitä sekä näkyy ratapäivillä ja kesän tapahtumissa driftingin parissa, Finn-driftin Niko Pesonen kertoo. Emily puolestaan lupaa, että Miss Drifting ilahduttaa asiakkaita tulevissa tapahtumissa positiivisella asenteella ja tuo aurinkoa kaikkien päivään!
 
 

Sari Koponen


 
 
- Tämä on ensimmäinen vuosi, kun olen Nikon mukana järjestämässä tätä kilpailua. Näistä tytöistä jäi yhtä mahtava fiilis kuin mitä mimmeistä Radalle.comin babes-kisoissakin, joita järjestän! intoili Sari Koponen Radalle.comilta ja kertoo, että valintaprosessi todella työllisti tuomaristoa.
 

Miss drifting some-suosikki Roosa


Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ylsi
Roosa Ervasti, 20
ja toiseksi perintöprinsessaksi
tuomaristo valitsi
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss drifting II perintö prinsessa Janina

Janina Kumlanderin, 19. Kilpailun yhteistyökumppani KYBOE Finland palkitsi voittajat vauhdikasta elämää kestävillä näyttävillä lifestyle-rannekelloilla.
 

KUVAT:
Kolmen kärki -kuvassa vasemmalla 1. perintöprinsessa Roosa Ervasti, keskellä Miss Drifting Emily Yli-Kokkila ja oikealla 2. perintöprinsessa Janina Kumlander.
 

Miss drifting 3 kärki


 

Miss drifting kolmen kärki


 
Tässä kuva edellisen vuoden (2014) voittajasta Ninasta.

miss drifting 2014 & KYBOE !


Miss Drifting kisan voittajat:

2013 Emilia Martikainen
2014 Nina Leeve
2015 Emily Yli-Kokkila

kuvat:
Elpuercosiphotography

http://puerco.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat/Autosaloon2015/

ja Kyboe Minna Leivo

http://www.autosaloon.fi/

Comments are closed.